Training Zeiss
Gisteren waren we te gast op het nieuwe kantoor van ZEISS Beter Zien in Breda. Samen met enkele andere opticiens kregen we een training op gebied van brillenglazen en apparatuur. Met de opgedane kennis zijn we in staat om jullie nóg beter helpen.
Training Zeiss
helden

Sinds vandaag kunnen we jullie de collectie van 'helden' tonen. 'Gemaakt van mooi bewerkt acetaat dat ontdaan is van alle poespas. Krachtig door eenvoud.'

Collectie Helden
Vrijdag 24 november 18:30

Morgen ontvangen wij professioneel fotograaf tevens oud-Assenaar Christopher Smith. Als fotograaf werkt hij o.a. voor het Groninger Museum en Hitkrant, ook is hij betrokken bij commercials voor Logitech. Inmiddels woont Christopher voor zijn werk in het westen. Naast zijn carrière binnen de fotografie werkt hij ook voor de televisie. Zo heeft hij meegewerkt aan programma’s als ‘Het Beste Brein’, 'The Homeless Experience' en ‘Haven van Rotterdam’.

Morgen mogen wij van zijn kunsten genieten. Hij zal prachtige mensen met geweldige monturen portretteren. Vanaf 18:30 kan je Chris aan het werk zien. Nieuwsgierig? Kom gerust kijken! Wij zorgen voor iets lekkers.

V.S Optiek
Officeel goedgekeurd en direct klaar

We kunnen jullie nu ook helpen met pasfoto's die voldoen aan de strikte matrixregels. Voor je paspoort, ID-kaart of rijbewijs.

Natuurlijk kunnen we ook pasfoto’s maken waar je stralend op staat! Erg leuk om te hebben én om weg te geven.

V.S Optiek
Zeiss Dubbel+

Heb je eigenlijk twee brillen nodig? Voor tijdens het sporten, op je werk of voor in de auto? Maak dan gebruik van Zeiss Dubbel+

Lees gauw verder en doe er je voordeel mee: Zeiss Dubbel+

Meten is weten

Oogmeting door een gediplomeerd opticien

Er komt nog een en ander kijken voordat u uw nieuwe bril kunt gaan dragen. Uw voornaamste verlangen zit in een zo goed mogelijk en comfortabel zicht. Om hierin te ondersteunen zullen wij uw ogen met absolute nauwkeurigheid controleren en de sterkte opmeten. Waarschijnlijk overbodig maar weet dat de oogmeting uitsluitend door een gediplomeerd opticien wordt verricht. Kijk niet gek op dat we na het opmeten van de sterkte de oogdruk gaan controleren. Dit gaat niet langer met het vervelende 'pufje' maar op een aangenamere methode.

Contact

Adres Openingstijden
Kleine Marktstraat 7 maandag
gesloten
9401 JD Assen dinsdag
9:30 - 17:30
info@vsoptiek.nl woensdag
9:30 - 17:30
0592 - 31 17 10 donderdag
9:30 - 17:30
06 - 161 584 43 vrijdag
9:30 - 20:00
zaterdag
9:30 - 17:00
zondag
gesloten