• Vincent Brillen
  • 1
Aangepaste openingstijden

In verband met de TT festiviteiten zijn wij vrijdag geopend van 12:00 tot 17:00

V.S Optiek
MotoGP

Kom langs, doe mee en win leuke prijzen!

Sfeerfoto

Er is in de afgelopen periode ook het een en ander veranderd in de winkel. Hierbij een kleine impressie. Wat vinden jullie ervan?

V.S Optiek
V.S Optiek

You get a voucher, and you get a voucher. Everyone gets a voucher!!!!!


Vorige week riepen wij jullie hulp in. Massaal kwamen jullie met de meest toffe en creatieve namen. Met deze voucher willen wij jullie bedanken. (Op vertoon van je post op Facebook, Instagram en/of Whatsapp af te halen in de winkel)


V.S Optiek
Vincent Brillen

Beste vrienden, ambassadeurs en volgers, WE NEED YOU! Spijtig genoeg kunnen wij niet onder ‘Vincent Brillen’ blijven verdergaan. Een paar kilometer verderop zit een collega met een vergelijkbare winkelnaam. Na wat geflirt en enkele liefdesbrieven over en weer is deze liefde ietwat bekoeld geraakt. Om het liefdesverdriet voor beide draaglijker te maken hebben wij er voor gekozen om ‘Vincent Brillen’ te vervangen voor een andere winkelnaam.

En nu komen jullie (nog meer) in beeld.

We doen graag een beroep op jullie hersenspinsels en creativiteit. Willen jullie met ons meedenken?

Post op Facebook of mail al je geweldige ideeën.

Onze dank is groot!
Bloemen, bonbons en gebak voor diegene die ons het meest in de juiste richting helpt. Voor jullie verandert er weinig, wij blijven dezelfde winkel met dezelfde vertrouwde service

.
Vincent Brillen

Meten is weten

Oogmeting door een gediplomeerd opticien

Er komt nog een en ander kijken voordat u uw nieuwe bril kunt gaan dragen. Uw voornaamste verlangen zit in een zo goed mogelijk en comfortabel zicht. Om hierin te ondersteunen zullen wij uw ogen met absolute nauwkeurigheid controleren en de sterkte opmeten. Waarschijnlijk overbodig maar weet dat de oogmeting uitsluitend door een gediplomeerd opticien wordt verricht. Kijk niet gek op dat we na het opmeten van de sterkte de oogdruk gaan controleren. Dit gaat niet langer met het vervelende 'pufje' maar op een aangenamere methode.

Contact

Adres Openingstijden
Kleine Marktstraat 7 maandag
gesloten
9401 JD Assen dinsdag
9:30 - 17:30
(0592) - 31 17 10 woensdag
9:30 - 17:30
(+31) 06 - 16 15 84 43 donderdag
9:30 - 17:30
info@vsoptiek.nl vrijdag
9:30 - 20:00
zaterdag
9:30 - 17:00
zondag
gesloten