In 2010 heb ik de vakopleiding ‘Optiek’ succesvol afgerond aan het Deltion College in Zwolle. De periode daarvoor bracht mij naar scholengemeenschap Vincent van Gogh en het Drenthe College, beide te Assen. Als volleyballer heb ik jaren gespeeld voor Sudosa-Assen en later Animo’68. Kortom, een ras Assenaar!

Zoekende naar een vakantiebaan zette ik voet in de schitterende wereld van optiek om deze niet meer te verlaten.

In 2012 deed zich de mogelijkheid voor om ‘Karin Kuik Optiek’ op eigen benen te gaan runnen. In mei 2017 hebben wij er voor gekozen om voortaan onder ‘V.S Optiek’ verder gaan.

Het is fantastisch om dagelijks onze klanten te helpen met hun vragen en/of mogelijkheden rondom het zicht. Het is geweldig om de bril en/of zonnebril te vinden die belicht wat de klant graag wil uitstralen. Deze kick went maar niet.

Met mijn prachtige dochters Puck en Shanoa heb ik de opvolging al in huis ;)

Vincent K. Soplantila

Meten is weten

Oogmeting door een gediplomeerd opticien

Er komt nog een en ander kijken voordat u uw nieuwe bril kunt gaan dragen. Uw voornaamste verlangen zit in een zo goed mogelijk en comfortabel zicht. Om hierin te ondersteunen zullen wij uw ogen met absolute nauwkeurigheid controleren en de sterkte opmeten. Waarschijnlijk overbodig maar weet dat de oogmeting uitsluitend door een gediplomeerd opticien wordt verricht. Kijk niet gek op dat we na het opmeten van de sterkte de oogdruk gaan controleren. Dit gaat niet langer met het vervelende 'pufje' maar op een aangenamere methode.