In 2010 heb ik de vakopleiding ‘Optiek’ succesvol afgerond aan het Deltion College in Zwolle. De periode daarvoor bracht mij naar scholengemeenschap Vincent van Gogh en het Drenthe College, beide te Assen. Als volleyballer heb ik jaren gespeeld voor Sudosa-Assen en later Animo’68. Kortom, een ras Assenaar!

Zoekende naar een vakantiebaan zette ik voet in de schitterende wereld van optiek om deze niet meer te verlaten.

In 2012 deed zich de mogelijkheid voor om ‘Karin Kuik Optiek’ op eigen benen te gaan runnen. Afgelopen mei hebben wij er voor gekozen om voortaan onder ‘V.S Optiek’ verder gaan.

Het is fantastisch om dagelijks onze klanten te helpen met hun vragen en/of mogelijkheden rondom het zicht. Het is geweldig om de bril en/of zonnebril te vinden die belicht wat de klant graag wil uitstralen. Deze kick went maar niet.

Met mijn prachtige dochters Puck en Shanoa heb ik de opvolging al in huis ;)

Vincent K. Soplantila

In september 2017 ben ik begonnen met de opleiding ‘Optiek’ aan het Deltion College in Zwolle. Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder en ik vind het vak geweldig!

Het aller-leukste is om de lesstof van school, bv het bedienen van de autorefractor, tonometer en de i.Com Mobile, in de praktijk toe te passen. Daarnaast leer ik steeds meer over klantencontact. Het lukt mij steeds beter om jullie vragen te beantwoorden en te helpen bij de keuze naar een nieuwe, passende uitstraling.

Bij V.S Optiek krijg ik de kans om te leren en te groeien. Hier kan ik mij nog meer verdiepen in deze prachtige ambacht. Naast de studie trek ik er graag op uit met vrienden om te shoppen, lunchen en andere leuke activiteiten. Ook kan ik erg genieten van een leuke film. Ik kijk enorm uit naar jullie komst en om jullie van dienst te zijn. Pas wanneer jullie goed geholpen zijn en met een fijn gevoel de winkel verlaten, ben ik tevreden. Hopelijk tot snel!

Marit Zijlstra

Meten is weten

Oogmeting door een gediplomeerd opticien

Er komt nog een en ander kijken voordat u uw nieuwe bril kunt gaan dragen. Uw voornaamste verlangen zit in een zo goed mogelijk en comfortabel zicht. Om hierin te ondersteunen zullen wij uw ogen met absolute nauwkeurigheid controleren en de sterkte opmeten. Waarschijnlijk overbodig maar weet dat de oogmeting uitsluitend door een gediplomeerd opticien wordt verricht. Kijk niet gek op dat we na het opmeten van de sterkte de oogdruk gaan controleren. Dit gaat niet langer met het vervelende 'pufje' maar op een aangenamere methode.

Contact

Adres Openingstijden
Kleine Marktstraat 7 maandag
gesloten
9401 JD Assen dinsdag
9:30 - 17:30
info@vsoptiek.nl woensdag
9:30 - 17:30
0592 - 31 17 10 donderdag
9:30 - 17:30
06 - 161 584 43 vrijdag
9:30 - 20:00
zaterdag
9:30 - 17:00
zondag
gesloten