Het moment waarop wij je het perfecte zicht garanderen voor verschillende doeleinden

Bij V.S Optiek zijn er glazen in talloze uitvoeringen en zijn de mogelijkheden ongekend. Wij besteden veel aandacht aan het bepalen van de juiste brillenglazen voor jou. Door de vele brillenglas innovaties, zijn er steeds meer brillenglazen beschikbaar voor verschillende doeleinden. Wij laten jullie hier graag kennis mee maken door je een cadeau te geven bij aanschaf van een tweede bril. Je krijgt namelijk 1 glas van ons!

Je krijgt één brillenglas cadeau bij de bestelling van een tweede paar brillenglazen, binnen een jaar na aanschaf van het eerste paar. Bij de tweede bestelling wordt één glas niet berekend. Dit is altijd het glas van het goedkoopste paar.

Er hoeft geen nieuwe oogmeting plaats te vinden, omdat de gemeten waarden van de oogmeting bij je eerste bril gebruikt zullen worden. Je kunt vrij kiezen in glastypen, zodat je voor elk gebruiksdoeleinde een tweede bril kunt bestellen. Dit aanbod geldt alleen op ZEISS glazen.

Er zijn vele gebruiksmomenten voor een 2de bril: Beter zien…

… op kantoor

Voor kantoor en beeldscherm: precieze focus en comfortabel zicht op korte en middellange afstand. De ZEISS Office brillenglazen voorkomen klachten aan hoofd, nek en rug.

… voor de gebruiker van digitale apparatuur

Frisse ogen, een ontspannen nek en stressvrij zicht, zelfs na uren met je smartphone en tablet? Speciale ZEISS Digital brillenglazen maken dit mogelijk!

… op de weg

Helder zicht in de auto én in het dagelijkse leven – dankzij een optimaal design – minder schittering en snellere focus met ZEISS DriveSafe brillenglazen.

… wanneer de zon schijnt

Stralende kleuren, helder contrast en betrouwbare UV-bescherming: beleef ook op zonovergoten dagen alles met ZEISS Outdoor brillenglazen.

… of gewoon omdat afwisselen zo leuk is

Kan je maar niet kiezen tussen twee monturen? Ga dan voor beide! Nu ben je in de mogelijkheid te switchen tussen twee verschillende stijlen en uitstralingen. Handig voor speciale gelegenheden.

Je kunt binnenlopen of een afspraak maken voor vrijblijvend advies. Wij gaan graag op zoek naar de juiste brillenglasoplossing voor jou, passend bij jouw wensen en behoeften.

Meten is weten

Oogmeting door een gediplomeerd opticien

Er komt nog een en ander kijken voordat u uw nieuwe bril kunt gaan dragen. Uw voornaamste verlangen zit in een zo goed mogelijk en comfortabel zicht. Om hierin te ondersteunen zullen wij uw ogen met absolute nauwkeurigheid controleren en de sterkte opmeten. Waarschijnlijk overbodig maar weet dat de oogmeting uitsluitend door een gediplomeerd opticien wordt verricht. Kijk niet gek op dat we na het opmeten van de sterkte de oogdruk gaan controleren. Dit gaat niet langer met het vervelende 'pufje' maar op een aangenamere methode.