Glazen zijn er in talloze uitvoeringen, de mogelijkheden zijn ongekend. Een bril voor de verte, een bril voor het lezen of in gecombineerde uitvoeren; het multifocaal. Daarnaast zijn er nog geweldige opties voor specifieke doeleinden, denk hierbij aan computerwerk, sport en zonnige condities. Er is zelfs nog meer...

Door jarenlange ervaring met vrijwel alle grote glasleveranciers zijn wij goed in staat om het paar glazen te adviseren die voor u geschikt zijn.
De uiteindelijke keuze voor het paar glazen hangt van enkele factoren af. Dit betreft zeker niet alleen de sterkte. Samen bekijken de activiteiten die voor u belangrijk zijn, de eisen die u aan de glazen stelt, de maatvoering en pasvorm van het montuur en (indien u brildragend bent) de ervaring van uw laatste bril.

Wij zullen er zorg voor dragen dat u geniet van een zo goed mogelijk en comfortabel zicht.

Meten is weten

Oogmeting door een gediplomeerd opticien

Er komt nog een en ander kijken voordat u uw nieuwe bril kunt gaan dragen. Uw voornaamste verlangen zit in een zo goed mogelijk en comfortabel zicht. Om hierin te ondersteunen zullen wij uw ogen met absolute nauwkeurigheid controleren en de sterkte opmeten. Waarschijnlijk overbodig maar weet dat de oogmeting uitsluitend door een gediplomeerd opticien wordt verricht. Kijk niet gek op dat we na het opmeten van de sterkte de oogdruk gaan controleren. Dit gaat niet langer met het vervelende 'pufje' maar op een aangenamere methode.

Contact

Adres Openingstijden
Kleine Marktstraat 7 maandag
gesloten
9401 JD Assen dinsdag
9:30 - 17:30
info@vsoptiek.nl woensdag
9:30 - 17:30
0592 - 31 17 10 donderdag
9:30 - 17:30
06 - 161 584 43 vrijdag
9:30 - 20:00
zaterdag
9:30 - 17:00
zondag
gesloten